ua en ru

Київрада розгляне сьогодні 16 питань власності

На сьогоднішньому засіданні депутати Київради розглянуть 16 питань власності, створять Комісію з питань приватизації гуртожитків Києва і затвердять програму "Гаряча вода". Про це на брифінгу перед початком засідання Київради заявила його секретар Галина Герега, передає кореспондент РБК-Україна.

Крім того, вона пообіцяла, що депутати Київради "відійдуть від політичного формату роботи і сконцентрують свою увагу на ухваленні соціально важливих рішень для міста".

Варто відзначити, що в проекті порядку денного налічується 37 питань, які розглянуть депутати Київради, серед яких заплановано звіт заступника голови Київської міської державної адміністрації Анатолія Голубченка про результати роботи з підготовки до проведення в Києві фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 р. Також депутатам буде запропоновано внести зміни до програми зміцнення законності і посилення боротьби зі злочинністю в Києві на 2007 - 2011 і питання про скасування рішень Київради щодо передачі в оренду нежитлових приміщень будинку №5/31 на Андріївському спуску - Музею мистецтва і археології Середземномор'я і Близького Сходу.

Київрада почала засідання, в залі зареєстровано 67 депутатів.