ua en ru

Київрада підтримала передачу до комунальної власності газопровідних мереж

Депутати Київради підтримали передачу до комунальної власності територіальної громади Києва газопровідних мереж. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.
Також підтримали питання щодо передачі територіальному управління Державної судової адміністрації у Києві ряду нежилих приміщень на вул. Великій Житомирській. Крім того, Київрада виділила центральному вузлу зв'язку Державної прикордонної служби земельну ділянку для обслуговування будинків військової частини на вул. Народній 54А. Також було виділено земельну ділянку для шкірно-венерологічного диспансеру у Дніпровському районі на вул. Чернігівській 38/2.
Окрім того, Київрада надала головному управлінню Державної фельд'єгерської служби земельну ділянку для обслуговування адміністративного будинку на Володимирській 5Б. Також було передано до сфери управління в ГУМВС в місті Києві нежилих будинків та приміщень комунальної власності громади Києва.
Також Київрада затвердила містобудівне обґрунтування. За повідомленням журналістам депутатської фракції "Республіка Київ" мова йде про будівництво житлового комплексу з підземним паркінгом на вул. Героїв Сталінграда 2Б. Також у повідомленні стверджується, що це питання передбачає внесення змін до програми розвитку зелених зон і до генерального плану Києва.