ua en ru

У київському метро затримали пасажира з патронами

У київському метро затримали пасажира з патронами Фото: у пасажира метро вилучили патрони (flickr.com)

Затриманий нібито знайшов патрони і вирішив залишити їх собі

На одній зі станцій метро Києва затримали пасажира з патронами, за фактом незаконного зберігання боєприпасів відкрито кримінальну справу. Про це йдеться в повідомленні відділу комунікації поліції Києва.

Повідомляється, що напередодні ввечері в ході відпрацювання станції працівники поліції зупинили чоловіка для перевірки документів. При огляді його сумки виявили та вилучили 22 патрони калібру 5,45 мм. Вилучене направили для проведення балістичної експертизи.

"Затриманим виявився уродженець Дніпропетровської області. Хлопець пояснив, що знайшов патрони і залишив собі. Правоохоронці встановлюють мету зберігання патронів", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що за даним фактом слідчим відділом управління поліції в метрополітені розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує до семи років в'язниці.

У київському метро затримали пасажира з патронами

Фото: вилучені патрони

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві у пасажира метро вилучили 2,5 кг пороху. До цього на станції метро "Житомирська" затримали чоловіка з вибухівкою.