ua en ru

Київський метрополітен встановив додаткові автомати видачі жетонів на "Деміївській" і "Голосіївської"

В рамках впровадження пілотного проекту по автоматизованій продажу засобів оплати проїзду, враховуючи пасажиропотік і побажання пасажирів, на станції "Деміївська" і "Голосіївська" встановлені по два додаткових автомати видачі жетонів.

В рамках впровадження пілотного проекту по автоматизованій продажу засобів оплати проїзду, враховуючи пасажиропотік і побажання пасажирів, на станції "Деміївська" і "Голосіївська" встановлені по два додаткових автомати видачі жетонів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби КП "Київський метрополітен".

Так, зараз для зручності пасажирів придбання засобів оплати проїзду на цих станціях працюють 3 види автоматів:

- продажу і поповнення ресурсу засобів оплати проїзду (призначені для продажу жетонів, проїзних квитків на основі безконтактних карток і запису на них ресурсу);

- видачі жетонів (призначені для розміну паперових грошей номіналом 2 та 10 грн на жетони);

- дозапису безконтактних карток (призначені для самостійного поповнення пасажирами ресурсу проїзних квитків на основі безконтактних карток і контролю стану їх ресурсу).

"Із-за відсутності можливості розміну коштів на цих станціях КП "Київський метрополітен" звертається до пасажирів з проханням завчасно готувати необхідні купюри для оплати проїзду", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 4 вересня Київський метрополітен почав закривати каси для переходу на автоматизовану оплату проїзду.