ua en ru

Київський фунікулер відновить роботу раніше запланованої дати

Київський фунікулер відновить роботу раніше запланованої дати Фото: фунікулер (facebook.com/Kyivpastrans)

Столичний фунікулер запрацює 20 серпня

У Києві фунікулер відновить роботу раніше запланованого терміну. Про це йдеться в повідомленні комунального підприємства "Київпастранс" у Facebook.

Повідомляється, що ремонтні роботи вдалося завершити раніше наміченого терміну. Зокрема, фунікулер запрацює 20 серпня з 12:00.

"Зараз тривають завершальні роботи, і вже з понеділка, 20 серпня, фунікулер знову почне свій рух по схилах столиці. Щорічні регламентні ремонтні роботи пройшли успішно, тому фунікулер може ще один рік безпечно перевозити пасажирів", - йдеться в повідомленні.

Київський фунікулер відновить роботу раніше запланованої дати

Нагадаємо, в липні РБК-Україна повідомляло, що київський фунікулер не буде працювати більше місяця у зв'язку з регламентними роботами. Передбачалося, що роботи триватимуть до 23 серпня.

На цьому тижні стало відомо, що у Києві тролейбус №9 курсуватиме від аеропорту до залізничного вокзалу. Зміни вводяться для підвищення якості обслуговування мешканців Солом'янського та Печерського районів. На сьогодні тролейбус №9 курсує від аеропорту до станції метро "Льва Толстого".