ua en ru

Київська "Батьківщина" вимагає виключити з фракції нардепів, які не голосували за недовіру уряду Азарова

Київська "Батьківщина" вважає неприпустимим подальше перебування у складі парламентської фракції "Батьківщина" народних депутатів, які всупереч партійній дисципліні не проголосували за недовіру уряду Азарова. Про це повідомляє прес-служба київської партійної організації ВО "Батьківщина".

"Батьківщина" вимагає виключити з фракції народних депутатів Віталія Данілова, Дениса Дзензерського, Миколу Мартиненка, Андрія Павелка, Леоніда Сергієнка та Сергія Фаєрмарка (не проголосувавший Андрій Шевченко мав дозвіл на відсутність у сесійній залі через відрядження)," - йдеться в повідомленні.

Як повідомляє прес-служба київської парторганізації, звернення до лідера фракції "Батьківщина" у Верховній Раді України Арсенія Яценюка та всього складу депутатської фракції було прийнято сьогодні на міському бюро.

Зокрема, київська "Батьківщина" вимагає від зазначених нардепів подати заяву про складення депутатських повноважень, а від фракції - поставити на найближчому засіданні фракції питання про їх виключення.

Читайте також: Відсутність Кличка під час голосування за недовіру Кабміну говорить про те, що в середині опозиції йде дискусія, - Арбузов