ua en ru

Під Києвом "кадирівці" розстріляли 12 поранених окупантів. Щоб не евакуювати

Під Києвом "кадирівці" розстріляли 12 поранених окупантів. Щоб не евакуювати Фото: у Бородянці кадирівці розстріляли 12 російських окупантів (t me ressentiment_channel)

У Київській області "кадирівці" розстріляли 12 поранених російських окупантів, які чекали евакуації в Білорусь.

За даними, які отримані від розвідки, в Бородянці Київської області "кадирівці" розстріляли 12 березня поранених російських солдатів.

"Кадирівці" розстріляли 12 поранених російських військовослужбовців. Це сталося в Бородянці Київської області близько 16: 00 12 березня", - сказано в повідомленні.

Поранені окупанти, яких розстріляли, чекали евакуацію на лікування в Білорусь. Відомо також, що вони належали до військової частини №06705, яка дислокується в місті Борзя Забайкальського краю.

Варто відзначити, що раніше член Комітету Верховної Ради з нацбезпеки та оборони Федір Веніславський повідомив про загороджувальні загони під Києвом. Вони повинні за допомогою вогню на ураження стримувати російських військових, які хочуть відступати.

Всі оперативні та тільки перевірені новини без російської пропаганди та фейків - в групах РБК-Україна в Telegram і Viber. Приєднуйся!

Перемога буде за нами! Слава Україні!