ua en ru

У Києві замінували станцію метро

У Києві замінували станцію метро Ілюстративне фото (РБК-Україна)

Невідомий повідомив про мінування станції "Палац спорту"

У Києві через анонімне повідомлення про мінування зачинили на вхід та вихід станцію метро "Палац спорту" та пересадку на станцію "Льва Толстого". Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сторінку КП "Київський метрополітен" у Facebook.

Як повідомляється, у середу, 17 липня, невідомий повідомив про мінування станції метро "Палац спорту" та пересадки на станцію "Льва Толстого". Наразі станція зачинена на вхід та вихід.

У Києві замінували станцію метро

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Житомирі невідомий повідомив про мінування двох місцевих закладів вищої освіти. Місцеві ЗМІ зазначали, що замінували Житомирський політехнічний університет та Житомирський медичний інститут. На місці події працювали працівники поліції, кінологи та вибухотехніки.

Також РБК-Україна писало, що у Харкові 8 липня сталося масове мінування об'єктів. Правоохорнці отримали повідомлення про мінування усіх торговельних центрів міста та залізничного вокзалу.

Додамо, що МВС змінило алгоритм реагування на повідомлення про мінування. Зазначалося, що це рішення було прийнято, щоб не допустити зриву процесу голосування у день виборів до Верховної ради.