ua en ru

У Києві закриють окремі виходи на станції "Святошин"

У Києві закриють окремі виходи на станції "Святошин" Фото: станцію "Святошин" будуть реконструювати (tov-tob.livejournal.com)

Станцію метро "Святошин" будуть реконструювати до жовтня 2018 року

На Станції метро "Святошин" у Києві частково закриють виходи для капітального ремонту підземки. Про це повідомляє прес-служба "Київського метрополітену".

Зазначається, що у суботу, 24 лютого, буде розпочато капітальний ремонт станції "Святошин". Вихід до проспекту Перемоги, заводу "АТЕК" та підземний перехід не працюватимуть.

"У години "пік" для уникнення скупчення людей можливе часткове обмеження входу у робочий вестибюль (вихід до залізничної станції, проспекту Перемоги та речового ринку)", - йдеться повідомленні.

У метрополітені повідомляють, що ремонті роботи триватимуть до жовтня цього року. У рамках реконструкції на станції заплановано встановлення ліфтів для маломобільних груп населення.

Як додали в прес-службі підприємства, станцію "Святошин" було відкрито у 1971 році й з того часу капітальний ремонт жодного разу не проводився.

Нагадаємо, як повідомляло РБК-Україна, у Києві почали зносити МАФи, які незаконно розташовані в підземних переходах біля станції метро "Майдан Незалежності".

Раніше зазначалося, що у столиці перейменували станцію метро "Петрівка" на "Почайна".