ua en ru

Названі вулиці в Києві, де сьогодні проводяться дорожні роботи

Названі вулиці в Києві, де сьогодні проводяться дорожні роботи Фото: дорожні роботи (УНІАН)

Найбільше дорожніх робіт відбувається у Голосіївському та Печерському районах

Управління з безпеки дорожнього руху розповіло про всіх дорожні роботи, що проводяться у Києві станом на сьогодні, 13 червня 2017 року. Про це повідомляє прес-служба управління.

Так, у Голосіївському районі на Столичному шосе зі сторони заїзду на вулицю Заболотного відбувається капітальний ремонт шляхопроводу. На шляхопроводі закриті дві смуги руху в напрямку вул. Заболотного при заїзді на міст з боку Кончі Заспи (рух обмежено повністю в одному напрямку). З боку а-д Н-01 в напрямку вул. Заболотного на шляхопроводі рух здійснюється по одній смузі. Орієнтовний термін закінчення робіт - 1 липня 2017 року.

Крім того, на шляхопроводі через вул. Саперно Слобідську по проспекту Науки через капітальний ремонт шляхопроводу буде зайнята права смуга руху в напрямку Московської площі до 30 червня 2017 року. Також в Голосіївському районі ремонтують дороги на Столичному шосе (з'їзд з Саперно Слобідської, шляхопровід на Одеській площі, автодорогу Київ-Знам'янка Н-01, вул. Грінченка, вул. Червоноармійську.

У свою чергу, в Оболонському районі ведуться роботи зі зміцнення фундаменту ст. метро "Героїв Дніпра". Роботи ведуться на перехресті з круговим рухом (перекритий один ділянка кільця) і планують завершиться до 30 червня 2017 року.

Так, у Печерському районі відбувається перекладання колектора на вул. Басейна, у напрямку бул. Лесі Українки. Зайнято дві ліві смуги руху в напрямку бульвару, роботи планують завершити до 28 липня 2017 року. На вул. Лабораторна, Анрі Барбюса та вул. Лейпцігській відбувається прокладання інженерних мереж, бо зайнята одна права смуга руху.

У Шевченківському відбувається реконструкція Щербаківського шляхопроводу (ст. Метро "Нивки"), де закрито рух по шляхопроводу в обох напрямках. Роботи планують закінчити до 1 жовтня 2017 року.

До кінця червня 2017 року ремонтують кілька вулиць у Святошинському, Деснянському, Дніпровському районах. У Солом'янському районі на пр-ті Повітрофлотський, від стадіону ЦСКА в Севастопольській пл. відбувається реконструкція вулиці. Повідомляється, що обмежено рух в правій смузі в обох напрямках від стадіону ЦСКА до пл. Солом'янської (заміна бардюрного каменю і ремонт тротуарів). Роботи триватимуть до 30 серпня 2017 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Київська міська митниця Державної фіскальної служби України до кінця 2017 року може направити до мільярда гривень понадпланових доходів у бюджет Києва для фінансування ремонту доріг.