ua en ru

У Києві податківця викрили на зберіганні наркотиків та сутенерстві

У Києві податківця викрили на зберіганні наркотиків та сутенерстві Фото: затримання, ілюстративне фото (flickr.com/nab_ukr)

Податківцю щомісяця надсилали гроші на картку за неперешкоджання діяльності місць розпусти

У Києві працівника міського управління Державної фіскальної служби викрито на прикритті бізнесу у сфері сексуальних послуг. Окрім того, у податківця виявлено також наркотики, йдеться у повідомленні прокуратури Києва.

Зазначається, що працівник Головного київського управління фіскальної служби прикривав нелегальну діяльність у цьому бізнесі та "регулярно отримував за це винагороду".

"У ході досудового слідства правоохоронці встановили групу з трьох осіб, які на території столиці організували нелегальний бізнес з надання сексуальних послуг та діяли під прикриттям вказаного співробітника ДФС", - повідомили у прокуратурі.

Слідством встановлено, що протягом тривалого часу податківцеві на його банківську картку щомісяця надсилали від трьох до 20 тис. гривень за те, що він не буде перешкоджати діяльності бізнесу сексуальних послуг.

Правоохоронці затримали службовця ДФС за місцем проживання. Під час затримання правоохоронці провели також санкціонований обшук у помешканні податківця та виявили наркотичний засіб - амфетамін.

КИЇВСЬКА ПРОКУРАТУРА ЗАТРИМАЛА ПОДАТКІВЦЯ ЗА ПІДОЗРОЮ У ПРИКРИТТІ МІСЦЬ РОЗПУСТИ ТА ЗБЕРІГАННІ НАРКОТИКІВ Київською...

Опубліковано Прокуратура міста Києва 23 квітня 2018 р.

Наразі службовця затримано та повідомлено про підозру за двома статтями Кримінального кодексу - сутенерство та зберігання наркотиків. Також оголошено підозру ще одній фігурантці кримінального провадження. Щодо ще двох осіб складено адміністративні протоколи. Триває досудове слідство.

Нагадаємо, в аеропорту Одеси у пасажира вилучили партію наркотиків на 400 тис. доларів.