ua en ru

В аеропорту Одеси у пасажира вилучили партію наркотиків на 400 тис. доларів

В аеропорту Одеси у пасажира вилучили партію наркотиків на 400 тис. доларів Фото: вилучені наркотики (facebook.com/SecurSerUkraine)

Наразі зловмисника арештовано з можливістю внесення застави у 5 млн гривень

В аеропорту Одеси у пасажира вилучили партію наркотиків на 400 тис. доларів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Служби безпеки України у Facebook.

Як зазначається, партнери з країн ЄС повідомили українським правоохоронцям про існування контрабандного наркоканалу. У ході огляду багажу пасажира, який прибув в Україну з Близького Сходу, співробітники СБУ знайшли у його особистих речах два пакунки з порошком білого кольору.

"Співробітники СБУ спільно з митниками під процесуальним керівництвом прокуратури вилучили в Одеському міжнародному аеропорту чотири кілограми кокаїну в іноземного наркокур’єра. Експрес-дослідження порошку дало позитивну реакцію на кокаїн, вартість наркотику за цінами "чорного ринку" становить чотириста тисяч доларів", - йдеться у повідомленні.

Наразі за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження, зловмиснику повідомлено про підозру та за рішенням Приморського районного суду Одеси обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з заставою в 5 мільйонів гривень.

Співробітники #СБУ спільно з митниками під процесуальним керівництвом прокуратури вилучили в Одеському міжнародному...

Опубліковано Служба безпеки України 23 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники Служби безпеки України викрили у Херсоні нарколабораторію з виготовлення особливо небезпечної психотропної речовини - амфетаміну.