ua en ru

У Києві на три дні заборонять рух Хрещатиком

У Києві на три дні заборонять рух Хрещатиком Ілюстративне фото (РБК-Україна)

Рух транспорту Хрещатиком обмежать із 14 до 16 вересня

У Києві із 14 до 16 вересня частково заборонять рух транспорту на Хрещатику під час підготовки та проведення міжнародних змагань рятувальників. про це йдетьсяу повідомленні Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Зазначається, що 15 вересня в центрі столиці відбудуться міжнародні змагання "Найсильніший пожежний-рятувальник. Київ-2018" та інші урочисті заходи в рамках святкування Дня рятівника.

Святкування розпочнеться з 9:00 15 вересня і тривтиме до 19:00 16 вересня. Всі заходи відбуватимуться на Хрещатику - на відрізку між вулицями Богдана Хмельницького та Прорізною.

"У зв’язку із цим на ділянці буде заборонено рух усіх видів транспорту з 20:00 14 вересня до 24:00 16 вересня. Департаменту транспортної інфраструктури доручено на час проведення події внести зміни в роботу наземного пасажирського транспорту, маршрути яких проходять цими вулицями", - повідомили в КМДА.

Нагадаємо, у Києві сьогодні, 13 вересня 2018 року, утворилися численні затори на дорогах. Про це свідчать дані Google Maps.

Зокрема, на правому березі столиці ускладнено рух на Подолі, Хрещатику, Оболоні, вулиці Вадима Гетьмана, проспекті академіка Палладіна, бульварах Тараса Шевченка та Лесі Українки, в районі станцій метро "Театральна", "Університет", "Палац спорту", "Дружби народів", "Лук'янівська", "Шулявська".

Крім того, з 18 серпня в Києві в зв'язку з ремонтом перекриті з'їзди з Шулявського шляхопроводу. Також в зв'язку з ремонтом внесені зміни в графік руху громадського транспорту.