ua en ru

У Києві рятувальники за листопад ліквідували 4 сміттєзвалища ртутних ламп

У Києві рятувальники за листопад ліквідували 4 сміттєзвалища ртутних ламп Фото: звалище ртутних ламп (facebook.com/KARS.Kyiv)

Звалища люмінесцентних ламп виявлені, в основному в лісопаркових зонах

У Києві рятувальники за листопад ліквідували 4 сміттєзвалища ртутних ламп. Про це йдеться у повідомленні Комунальної аварійно-рятувальної служби "Київська служба порятунку" у Facebook.

"Протягом листопада лабораторія Комунальної аварійно-рятувальної служби "Київська служба порятунку" 4 рази виїжджала для вилучення люмінесцентних ламп. Звалища люмінесцентних ламп виявлені, в основному в лісопаркових зонах", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, рятувальники ліквідували звалище ртутних лампи на території Дарницького лісопаркового господарства (Бортничі).

За місяць рятувальники Києва 4 рази ліквідовували звалища люмінесцентних ламп в зелених зонах. Протягом листопада лабор...

Опубліковано КАРС "Київська служба порятунку" 6 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у серпні у Вінницькій області спеціалісти Державної екологічної інспекції у Вінницькій області виявили звалище ртутних ламп. Відпрацьовані люмінесцентні лампи були виявлені на території місця видалення твердих побутових відходів, люмінесцентні лампи було запаковано в поліетиленову тару, частина знаходилася в дерев’яному ящику.