ua en ru

У Києві стався вибух на території складських приміщень, постраждали 6 осіб

У Києві стався вибух на території складських приміщень, постраждали 6 осіб Фото: вибух у Києві (скріншот з відео facebook.com/UA.KyivPolice)

За фактом вибуху у Києві поліція порушила справу

У Києві на територію складських приміщень у Голосіївському районі кинули вибухівку, внаслідок чого постраждали 6 осіб. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Києві у Facebook.

"У Києві поліція розслідує обставини вибуху на території складських приміщень. Внаслідок події постраждали шестеро осіб, яких з травмами різного ступеню тяжкості госпіталізували до лікарні. Один з чоловіків перебуває у непритомному стані", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, вибух у Києві стався на території промислової зони по вулиці Новопирогівській.

Правоохоронці, які приїхали за викликом, вилучили на місці події фрагменти вибухового пристрою, які будуть направлені на проведення експертизи.

"Попередньо встановлено, що невідомі особи підійшли до паркану складів, які знаходились під охороною, після чого кинули на територію два вибухових пристрої", - йдеться у повідомленні.

Наразі за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, п. 1, 5 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України - "замах на вбивство".

У Києві поліція розслідує обставини вибуху на території складських приміщень Внаслідок події постраждали шестеро осіб, яких з травмами різного ступеню тяжкості госпіталізували до лікарні. Один з чоловіків перебуває у непритомному стані. Слідчим управлінням Головного управління Національної поліції у м. Києві розпочато кримінальне провадження. До чергової частини Голосіївського управління поліції надійшло повідомлення, що на території промислової зони по вулиці Новопирогівській стався вибух. За викликом негайно виїхали слідчо-оперативні групи територіального та Головного управлінь поліції, спеціалісти-вибухотехніки, кінологи та екіпажі патрульних. Правоохоронці ретельно оглянули місце події: звідти вилучили фрагменти вибухового пристрою, які будуть направлені на проведення експертизи. Попередньо встановлено, що невідомі особи підійшли до паркану складів, які знаходились під охороною, після чого кинули на територію два вибухових пристрої. У результаті травми отримали шестеро охоронців. Потерпілих з тілесними ушкодженнями доставили до лікарні, де їм наразі надають необхідну медичну допомогу. Відомо, що один з чоловіків на цей час знаходиться без свідомості. Слідчим управлінням Головного управління Національної поліції у м. Києві інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, п. 1, 5 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України - "замах на вбивство". Столична поліція розслідує всі обставини вибуху та спілкується з очевидцями і свідками злочину. Поліція розшукує підозрюваних осіб, які причетні до вказаного правопорушення. Відділ комунікації поліції Києва #поліція #Київ #новини #вибух Національна поліція України Оксана Блищик

Опубліковано Поліція Києва 14 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Києвом в селі Петропавлівська Борщагівка в ніч на 6 травня на вулиці Соборній стався вибух, в результаті якого постраждав чоловік.