ua en ru

Під Адміністрацією президента проходить акція "Дякую, Петре!"

Під Адміністрацією президента проходить акція "Дякую, Петре!" Фото: Петро Порошенко (РБК-Україна, Віталій Носач)

Петро Порошенко подякував усім присутнім

У понеділок, 22 квітня, в Києві під Адміністрацією президента проходить акція "Дякую, Петре!" на знак подяки за реформи, проведені Петром Порошенком впродовж перебування на посаді глави держави. Про це повідомляє РБК-Україна.

За станом на 19:05 біля будівлі Адміністрації президента зібралося понад 2 тис. осіб, і люди продовжують прибувати.Співробітники Адміністрації відкрили ворота, і всі бажаючі змогли підійти безпосередньо до будівлі АП.

Багато людей принесли з собою державні прапори України, плакати з написом "Дякую". Час від часу люди скандують під будівлею "Порошенко!", "Дякуємо", "Найкращий".

Петро Порошенко подякував усім присутнім.

"П'ять років тому на вулиці Банковій я підняв ці прапори. Це прапори України і Європейського союзу", - заявив Петро Порошенко.

Фото: акція під Адміністрацією президента (РБК-Україна, Віталій Носач)

"Друзі, найкращі - це ви. Я щасливий і гордий нашою сьогоднішньою зустріччю. Ви є кращою частиною нашої команди. За п'ять років ми зробили більше, ніж хто-небудь за чверть століття. Це наша заслуга", - сказав Порошенко.

Також глава держави зазначив, що всі заслуги під час його президентства будуть захищені.

"Ми не дамо їм знищити нашу армію, наша мова, ми не дамо знищити децентралізацію, інклюзивна освіта, яка заснувала перша леді", - заявив Порошенко.

Також Петро Порошенко пообіцяв, що піде на парламентські вибори. Крім того, глава держави подякував за флешмоб.

"Спасибі за цей флешмоб, який вчора так мені був потрібен. Столько позитиву, який я вчора прочитав про себе в Facebook, я не читав давно. Це було те, в чому я мав потребу. Коли я відчуваю таке єдність, таку віру в наше майбутне досягнення, я твердо переконаний - таку команду ніхто не здолає ", - заявив Порошенко.

Зазначимо, що акція "Дякую, Петре!" була організована 21 квітня активістом Святославом Ботовым в Facebook.

Раніше РБК-Україна повідомляло, що начальник державної охорони Валерій Гелетей заявив, що ідея лідера президентських виборів Володимира Зеленського про перенесення Адміністрації президента з вулиці Банкової в Києві "не кращий варіант".