ua en ru

У Києві поліція затримала чоловіка з наркотиками

У Києві поліція затримала чоловіка з наркотиками Фото: наркотики (kyiv.npu.gov.ua)

Правопорушником виявився 34-річний місцевий житель, який раніше не мав проблем із законом

У вівторок, 1 травня, в Києві в ході поверхневого огляду правоохоронці виявили у чоловіка коноплі та амфетамін. За даним фактом розпочато кримінальне провадження, повідомляє відділ комунікації Національної поліції України.

За словами начальника Голосіївського управління поліції Олега Волошина, під час відпрацювання території оперативні працівники помітили чоловіка, який підозріло поводився.

"Коли правоохоронці наблизилися до незнайомця, він почав тікати, але його відразу наздогнали і затримали. Під час поверхневого огляду у чоловіка вилучили пакет з коноплею та амфетаміном. При цьому частина речовини була розфасована в маленькі пакетики", - сказала Волошин.

Правопорушником виявився 34-річний місцевий житель, який раніше не мав проблем із законом.

Волошин також додав, що за даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

"Фігуранту загрожує до трьох років позбавлення волі", - зазначив правоохоронець.

Нагадаємо, в квітні в Києві працівника міського управління Державної фіскальної служби викрили на прикриття бізнесу в сфері сексуальних послуг.