ua en ru

У Києві поліція зупинила автомобіль з п'яним водієм

У Києві поліція зупинила автомобіль з п'яним водієм Фото: Олександр Моцик (uacrisis.org)

Олександра Моцика зупинили за порушення ПДР

У Києві поліція зупинила автомобіль з нетверезим водієм, за даними ЗМІ, за кермом перебував дипломат Олександр Моцик. Факт зупинки автомобіля РБК-Україна підтвердили в прес-службі поліція Києва.

Відзначимо, що раніше місцеві ЗМІ повідомляли, що правоохоронці на площі Шевченка зупинили автомобіль Ford Kuga з колишнім послом. При цьому РБК-Україна в поліції відмовилися підтвердити, що водієм був саме Моцик.

"Про те, що це колишній посол, сказати не можу, але дійсно був факт того, що зупинили водія на Ford Kuga в стані алкогольного сп'яніння. Його зупинили за порушення правил. Від тесту на драгер він відмовився, його машину забрали на штрафмайданчик", - повідомив співрозмовник.

За його словами, на водія склали адміністративний протокол за водіння в нетверезому стані. У той же час, за даними ЗМІ, за кермом авто перебував екс-посол України в США Олександр Моцик.


Нагадаємо, в 2016 році Моцик увійшов у політичну підгрупу тристоронньої контактної групи з врегулювання конфлікту на Донбасі. У липні на засіданні в Мінську він назвав проведення Росією так званого референдуму в українському Криму в 2014 році тяжким міжнародним злочином.

Відзначимо, за даними поліції, за сім місяців 2018 року задокументували понад 60 тис. випадків водіння в стані сп'яніння.