ua en ru

У Києві поліція виявила 25 порушників міграційного законодавства

У Києві поліція виявила 25 порушників міграційного законодавства Фото: поліція (instagram.com/dnepr_police)

Правоохоронці відпрацьовують станції метрополітену в рамках операції "Мігрант"

У Києві поліція столичної підземки виявила 25 порушників міграційного законодавства. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції міста Києва у Facebook.

"Правоохоронці відпрацьовують станції і продовжують виявляти іноземців та осіб без громадянства, які нелегально перебувають на території столиці", - йдеться в повідомленні.

Так, за словами начальника відділу превенції управління поліції в метрополітені Олександра Киричука, під час практичного етапу операції "Мігрант" працівники поліції на станції метро затримали 31-річного громадянина іншої держави.

Наголошується, що під час спілкування з правоохоронцями з'ясувалося, що у чоловіка закінчився термін перебування на території України.

Крім того, на іншій станції метрополітену правоохоронці виявили 20-річну іноземку, яка не тільки порушила правила перебування на території держави, але й займалася жебрацтвом зі своєю малолітньою дитиною.

На дії жінки складено адміністративний протокол за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей).

"Загалом під час відпрацювання виявлено 25 іноземців, що незаконно перебувають на території України. Державна міграційна служба зобов'язала 21 людина сплатити штраф у порядку ст. 203 КУ про адміністративні правопорушення. Одній особі заборонено в'їзд в Україну, ще 2 осіб зобов'язали залишити територію держави", - резюмував Киричук.

Поліція столичної підземки виявила 25 порушників міграційного законодавства Правоохоронці відпрацьовують станції та прод...

Опубліковано Поліція Києва 1 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Державна прикордонна служба України посилила кордон із Словацькою республікою для протидії нелегальної міграції.