ua en ru

У Києві на мосту Патона прорвало теплотрасу

У Києві на мосту Патона прорвало теплотрасу Фото: міст Патона (РБК-Україна)

У КМДА зазначили, що пошкодження не впливає на несучу конструкцію мосту

У Києві на мосту ім. Патона стався прорив теплотраси. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення Департаменту транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації у Facebook.

Повідомляється, що зазначене пошкодження не впливає на несучу конструкцію мосту.

"На мосту ім. Патона стався прорив теплотраси. На місце події виїхала аварійна бригада з ліквідації пошкодження. На несучу конструкцію мосту прорив не впливає", - йдеться у повідомленні.

На мосту ім. Патона стався прорив теплотраси. На місце події виїхала аварійна бригада з ліквідації пошкодження. На несучу конструкцію мосту прорив не впливає.

Опубліковано Департамент транспортної інфраструктури КМДА Вівторок, 3 березня 2020 р.

Водночас, у Департаменті не повідомили про обмеження руху на мосту Патона у зв’язку з аварією на теплотрасі. За даними сервісу Google Maps, станом на 15:30 ускладнений рух з лівого берега на правий.

Нагадаємо, задля зниження навантаження на несучі конструкції мосту Патона на шляхопроводі впроваджують нову схему організації дорожнього руху.

На мосту ім. Патона стався прорив теплотраси. На місце події виїхала аварійна бригада з ліквідації пошкодження. На несучу конструкцію мосту прорив не впливає. Департамент транспортної інфраструктури КМДА (с)

Опубліковано Киев Оперативный Вівторок, 3 березня 2020 р.

Також РБК-Україна повідомляло, що у Києві ввечері 13 січня стався прорив труби з гарячою водою біля ТРЦ Ocean Plaza. Прорвало тепломережу, в результаті чого сталося підмивання асфальту. Постраждало 9 осіб.