ua en ru

У Києві розкрили схему формування податкового кредиту з ПДВ, вилучено понад 2,8 млн гривень

У Києві розкрили схему формування податкового кредиту з ПДВ, вилучено понад 2,8 млн гривень Фото: вилучені гроші (Сергій Білан facebook.com)

Група надавала послуги з незаконного формування податкового кредиту з ПДВ для різних транзитно-конвертаційних груп

У Києві співробітники податкової міліції розкрили схему з незаконного формування податкового кредиту з податку на додану вартість, прикриття безтоварних операцій і реалізації товарів без відображення даних операцій в податковому обліку. Про це повідомив заступник голови Державної фіскальної служби (ДФС) України Сергій Білан у Facebook.

"В ході розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 212 (ухилення від сплати податків, зборів (обов'язкових платежів) Кримінального кодексу, було встановлено, що на території Києва і Дніпропетровської області діє група осіб, які контролюють підприємства, що використовуються у схемі документального прикриття безтоварних операцій з поставки імпортованої фурнітури і ДСП для компаній, які працюють на меблевому ринку України", - написав Білан.

Він заявив, що група надавала послуги з незаконного формування податкового кредиту з ПДВ для різних транзитно-конвертаційних груп і реалізації ДСП і імпортованої фурнітури за готівковий розрахунок без відображення цих операцій в офіційному податковому обліку.

"В ході проведених у Києві, Кривому Розі та Київській області обшуків було виявлено та вилучено понад 2,8 мільйона гривень готівкою в національній та іноземній валюті, 26 печаток транзитних підприємств, комп'ютерна техніка, фінансово - господарські документи і чорнові записи", - додав Білан.

У Києві співробітники податкової міліції розкрили схему з незаконного формування податкового кредиту з ПДВ, прикриття бе...

Опубліковано Сергієм Біланом 1 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше правоохоронці ліквідували чотири цехи з виробництва фальсифікованого алкоголю у різних регіонах України.