ua en ru

У Києві з автомобіля викрали сумку з 1 млн гривень

У Києві з автомобіля викрали сумку з 1 млн гривень Фото: поліція

Правоохоронці розшукують осіб, причетних до вчинення резонансного злочину

У Святошинському районі Києва невідомі викрали з автомобіля сумку з 1 млн гривень. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у м. Київ.

"Вчора до Святошинського управління поліції столиці надійшло повідомлення, що з салону автомобіля відкрито викрали сумку із грошима...Заявник, мешканець Київської області, розповів, що заїхав на автозаправку. За кілька хвилин побачив автомобіль, із якого вийшли двоє невідомих. Вони швидко розбили скло в машину заявника, забрали сумку із грошима і зникли з місця події. За словами потерпілого, зловмисники забрали мільйон гривень", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, заявник повідомив поліції опис зловмисників та їхнього автомобіля, був введений план "Перехоплення", однак знайти зловмисників наразі не вдалося.

"Слідчим відділом Святошинського управління поліції столиці відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією ч. 5 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 13 років позбавлення волі з конфіскацією майна", - йдеться у повідомленні.

У Києві з автомобіля викрали сумку з 1 млн гривеньУ Києві з автомобіля викрали сумку з 1 млн гривень

Фото: у Києві з автомобіля викрали 1 млн гривень

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львові зловмисники викрали 1,5 млн гривень з автомобіля.