ua en ru

У Львові зловмисники викрали 1,5 млн гривень з автомобіля

У Львові зловмисники викрали 1,5 млн гривень з автомобіля Фото: поліція

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

У Львові зловмисники викрали 1,5 млн гривень з автомобіля. Всі обставини крадіжки встановлюються, повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

"До Шевченківського відділу поліції із заявою про крадіжку звернувся 33-річний львів’янин. Чоловік повідомив, що 20 вересня, близько 08:20, кілька невідомих чоловіків під‘їхали до його автомобіля "Мітсубісі Паджеро", який був припаркований поблизу дитячого садка, на одній із вулиць Шевченківського району міста. Зловмисники вибили вікно дверей автомобіля і викрали із салону сумку в якій знаходилися гроші в сумі 1500000 гривень", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, наразі всі обставини крадіжки та причетні до неї особи встановлюються.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.5 ст.185 КК України (Крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою,- карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві співробітник Національної поліції під час проведення слідчих дій в квартирі, де сталася крадіжка, викрав 12 тис. доларів.