ua en ru

Київ до кінця тижня домовиться про реалізацію інвестпроектів ще мінімум на 20 млрд грн, - Попов

Голова Києвської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов впевнений, що до кінця тижня Київ підпише інвестиційні угоди по реалізації проектів ще мінімум на 20 млрд грн - до 50 млрд грн. Про це він сказав сьогодні, 29 березня, на прес-конференції на Київському інвестиційному форумі, передає кореспондент РБК-Україна.

"Готуючись до форуму, ми вважали, що позитивним результатом може бути підписання відповідних угод по визначенню партнерів і реальних проектів на суму приблизно 20-25 млрд грн. На сьогоднішній момент я розумію, що це буде мінімум вдвічі більше, мінімум 50 млрд грн. Ми остаточно підведемо підсумки приблизно у понеділок, але попередньо я можу сказати, що мінімум на 50 млрд у нас буде реальних партнерів по реальним проектам, які ми в цьому році почнемо реалізовувати в Києві", - заначив Попов.

Нагадаємо, сьогодні, 29 березня, під час першого Київського інвестиційного форуму голова КМДА підписав шість меморандумів про співпрацю та наміри реалізувати інвестиційні проекти в українській столиці на загальну суму понад 30 млрд грн.