ua en ru

Киберполіція встановила комп'ютер, з якого викрали дані учасників АТО

Киберполіція встановила комп'ютер, з якого викрали дані учасників АТО Фото: поліція (колаж РБК-Україна)

Хакери отримали доступ до інформації служби у справах ветеранів війни та учасників АТО

Киберполіція встановила комп'ютер, з якого викрали персональні дані учасників АТО на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ України в Facebook.

Повідомляється, що напередодні з'явилася інформація про злом серверів МВС, що дозволило одержати доступ до архівів з персональними даними учасників АТО. Однак киберполіція не знайшла підтвердження інформації про злом серверів МВС.

"Сьогодні ми встановили комп'ютер, зламавши який, хакери отримали доступ до всієї інформації, яка була розміщена не тільки на пристрої, але і у всій локальній мережі підрозділу. Зараз ми проводимо ретельний огляд ураженої техніки", - повідомив начальник Департаменту кіберполіції Сергій Демедюк.

Він додав, що власником цієї інформації є працівник регіонального підрозділу Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції.

Кіберполіція встановила комп'ютер, з якого були викрадені персональні данні учасників АТО Інформація щодо зламу сервері...

Опубліковано МВС України 17 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що киберполіція затримала організатора масштабної шахрайської схеми.