ua en ru

КМДА затвердила програму заходів до Дня незалежності України

Голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов підписав розпорядження КМДА, яким затвердив програму заходів, присвячених Дню державного прапора України та 21-й річниці незалежності України, повідомляє прес-служба КМДА.

Згідно з документом, святкування розпочнуться вже 14 серпня. В цей день стартує щорічна загальнодержавна виставкова акція "Барвиста Україна" на території Національного комплексу "Експоцентр України". Триватиме акція до 17 серпня.

22 серпня в Києві відкриються Музей історії міста Києва та Музей шістдесятництва.

23 серпня у столиці відбудеться церемонія підняття державного прапора Президентом України Віктором Януковичем.

24 серпня за участю керівництва держави та міста відбудуться церемонії покладання квітів до пам'ятників Тарасу Шевченку, Михайлу Грушевському та Володимиру Великому. Також у цей день квіти покладатимуть до пам'ятників видатним діячам українського державотворення у районах міста, а в храмах столиці пройдуть молебні за Україну та український народ.

На вулиці Хрещатик 24 серпня з самого ранку відбуватимуться різноманітні змагання, конкурси та концерти.

У Національному центрі народної культури "Музей Івана Гончара" з 24 до 26 серпня триватиме ярмарок народних майстрів, а у Печерському ландшафтному парку з 24 серпня до 9 вересня триватиме 57-ма щорічна міська виставка квітів.