ua en ru

КМДА не може закрити підприємство "Захід"

Київська міська державна адміністрація (КМДА) не може закрити підприємство "Захід". Про це сьогодні на круглому столі "Малий і середній бізнес у місті Київ: проблеми і перспективи" повідомила директор міського департаменту промисловості та розвитку підприємництва Людмила Денисюк, передає кореспондент РБК-Україна.

"Це питання ми вже ставимо не один рік, відкрити і зареєструвати підприємство немає жодних складнощів, а закрити підприємство взагалі неможливо. Я кажу з досвіду. У нас є підприємство "Захід", якого вивезли радіоактивний берилій, підприємство прочистили і сьогодні є дуже багато державних підприємств, які треба ліквідувати і потім дати майданчик для інвестицій. Київська державна адміністрація, управління промисловості, підприємництва закрити ці підприємства не може. Ми викликали податкову, казначейство, всі ці структури і чіткого механізму немає. Що вже говорити взагалі про будь-якого промисловця або підприємця, бізнесмена?", - розповіла вона.

Вона також додала, що КМДА не може самостійно вирішити це питання і запропонувала винести на найближче засідання Кординаційної ради з питань підтримки підприємництва при КМДА, на яке будуть запрошені начальника головного управління Міндоходів в місті Києві Ірину Носачову