ua en ru

КМДА не буде передавати в приватні руки близько 300 важливих для міста об'єктів, - О.Попов

Перший заступник мера Києва Олександр Попов сьогодні повідомив, що київська влада не збирається відчужувати з власності міста близько 300 об'єктів. Про це він заявив в ефірі каналу "Інтер".

"У майбутньому ми не будемо відчужувати близько 300 об'єктів, які є дуже важливими для міста та його мешканців", - підкреслив О.Попов.

Говорячи про майбутню реприватизацію, О.Попов відзначив, що це не торкнеться тих об'єктів, які були передані приватникам у відповідності інтересам міста.

"Повернення торкнеться тих підприємств, які були передані в приватні руки за заниженою вартістю. Решту підприємств це не торкнеться", - повідомив О. Попов.

Також чиновник вважає, що комунальні підприємства вже застаріли і повинні бути реформовані. "Частина комунальних підприємств повинні бути ліквідовані, тому що вони виконують ті функції, які повинні виконувати інші служби. Деякі з них будуть укрупнені, а деякі замінені іншим менеджментом. Таких підприємств налічується 225", - підкреслив О.Попов


На питання щодо плану розвитку столиці, він відповів, що він розробляється і буде доопрацьований в наступному році. "Він побачить світ у другому півріччі 2011 р.", - завершив заступник мера.