ua en ru

"Карпатигаз" подаватимуть до суду на Онищенка

"Карпатигаз" подаватимуть до суду на Онищенка Фото: "Карпатигаз" (facebook.com/karpatygaz)

Компанія вимагатиме від Онищенка спростування інформації у статтях про "Народний фронт"

Компанія "Карпатигаз" готує судовий позов до народного депутата Олександра Онищенка з приводу розповсюдження ним недостовірної інформації, у якій фігурує ТОВ "Карпатигаз". Проо це йдеться у заяві, оприлюдненій на офіційному сайті компанії.

Зокрема, йдеться про матеріал "Операция "Труба". Как Народный фронт "купил" победу на выборах", опублікованому у виданні "Страна". В тексті Онищенко заявляє, що партія Арсенія Яценюка за допомогою корупційної схеми при видобутку газу отримала 40 тис. доларів та направила їх на передвиборну кампанію у 2014 році. Схему, за словами Онищенка, "Народному фронту" вдалося реалізувати через компанію "Карпатигаз".

У компанії заявили, що дані нардепа є недостовірними.

"ТОВ "Карпатигаз" готує судовий позов, зокрема до Олександра Онищенка, про спростування недостовірної інформації та захист своєї ділової репутації", - йдеться у заяві компанії.

Нагадаємо, нещодавно повідомлялось, що народний депутат Олександр Онищенко розкрив схему, за якою партія "Народний фронт" у 2014 році могла профінансувати свою передвиборчу кампанію. Про це він написав у своїй книзі "Петро П'ятий".

Згодом група народних депутатів фракції "Народний фронт" відвідала Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) з вимогою розслідувати факти політичної корупції і "брудної кампанії" проти екс-прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, які озвучив нардеп-втікач Олександр Онищенко.