ua en ru

Кармазін намагатиметься ліквідувати склад ЦВК, який працював під час виборів до ВР восени 2012 р

Народний депутат України II, III, IV, VI Юрій Кармазін буде намагатися ліквідувати Центральну виборчу комісію (ЦВК) в такому складі, в якому вона була на минулих виборах народних депутатів України. Про це він заявив під час онлайн-конференції в РБК-Україна.

"ЦВК - є той Карфаген, який я і ті, хто мені допомагають, збираємося розрушити як бастіон несправедливості... Ліквідувати ЦВК в такому складі", - заявив Кармазін.

За його словами, в ході минулої виборчої кампанії політика ЦВК була узгоджена з Адміністрацією Президента і Партією регіонів. Кармазін зазначив, що 70% складу ЦВК виконували вказівки на користь Партії регіонів.

Зазначимо, Кармазін неодноразово заявляв про численні порушення у діяльності ЦВК під час парламентських виборів в Україні восени 2012 р. Зокрема, він вже подав декілька позовів про позбавлення народних депутатів нинішнього скликання мандатів.

Так, 12 вересня мандату був позбавлений нардеп Ігор Марков, вже колишній член фракції Партії регіонів. При цьому Кармазін погрожував ЦВК новими позовами.