ua en ru

Кандидат у прем'єри Британії пообіцяв призупинити авіаудари по Сирії у разі обрання

Кандидат у прем'єри Британії пообіцяв призупинити авіаудари по Сирії у разі обрання Фото: Джеремі Корбін

Лідер лейбористів пообіцяв призупинити участь Великобританії в авіаударах по Сирії

Лідер британської опозиційної Лейбористської партії Джеремі Корбан заявив, що може призупинити участь Великобританії в повітряних ударах по Сирії, в разі обрання прем'єром на виборах 9 червня. Про це повідомляє Reuters.

"Таку обіцянку кандидат у прем'єр-міністри озвучив під час виступу перед публікою під час передвиборної кампанії 22 квітня 2017 року", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, Корбан виклав свою позицію з цілої низки питань безпеки і зовнішньої політики, заявивши, що він також знову переглянув би фактори ядерного стримування Великобританії і був би проти використання ядерної зброї.

Консерватори говорили про його коментарі, що Корбін представляє загрозу для британської безпеки і є найкращою причиною "дотримуватися сильного керівництва Терези Мей".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що консервативна партія Великобританії на 19% випереджає свого основного конкурента - Лейбористську партію. Близько 45% британців готові підтримати на виборах партію прем'єр-міністра країни Терези Мей.