ua en ru

У Канаді в результаті стрілянини загинули 4 людини

У Канаді в результаті стрілянини загинули 4 людини Ілюстративне фото (gettyimages)

У поліції закликали уникати відвідування району Бруксайд-Драйв у місті Фредеріктон

Щонайменше чотири людини загинули в результаті збройного нападу в Канаді в місті Фредеріктон, яке є столицею канадської провінції Нью-Брансвік, передає видання "Еuronews".

Міська поліція у своєму Twitter підтвердила "кілька смертельних випадків". Правоохоронці закликали місцевих жителів уникати району Бруксайд-Драйв між Головною і Кільцевою дорогою.

У Канаді в результаті стрілянини загинули 4 людини

"Стрілянина. На даний момент ми можемо підтвердити кілька смертельних випадків... Будь ласка, продовжуйте уникати району Бруксайд-Драйв між Головною і Кільцевою дорогою", - повідомили в поліції.

Підкреслимо, за інформацією поліції, стрілянина тривала і після втручання правоохоронців. Всі подробиці поліція обіцяє надати пізніше.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що в Торонто 22 липня сталась стрілянина. За словами очевидців, вони чули від 10 до 20 пострілів. У результаті інциденту загинув 18-річний випускник середньої школи і 10-річна дівчинка. Ще 13 людей отримали поранення різного ступеня тяжкості. Стрілка ліквідували на місці події.

Терористична організація "Ісламська держава" взяла відповідальність за стрілянину в Торонто. Канадська поліція встановила особу стрілка. Ним виявився Фейсал Хуссейн. Члени його сім'ї заявили, що він страждав психічними розладами, зокрема, психозом і депресією.