ua en ru

Кабмін завтра розгляне посилення соцзахисту колишніх політв'язнів до 2015 року

Кабінет міністрів України на завтрашньому засіданні розгляне затвердження плану заходів щодо посилення соціального захисту колишніх політичних в'язнів, репресованих та членів їх сімей на період до 2015 р. Згідно з порядком денним засідання уряду, оприлюдненій на офіційному сайті, початок засідання заплановано на 10:00. На засіданні буде розглянуто питання про затвердження переліку товарів і послуг, які повинні закуповуватися за процедурою електронного реверсивного аукціону.

Також члени Кабінету міністрів планують затвердити перелік рухомого військового майна Управління державної охорони, яке може бути відчужено; Порядок визнання статусу Всеукраїнської саморегулівної організації арбітражних керуючих; Порядок використання у 2012 році коштів державного бюджету, передбачених для формування статутного капіталу Державного спеціалізованого підприємства "Укрспецторг". Очікується також, що буде затверджено порядок ведення реєстру громадських об'єднань та обміну відомостями між реєстром громадських об'єднань та Єдиним державним реєстром юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Крім цього, на засіданні буде розглянуто постанову про внесення зміни до переліку енергозберігаючих матеріалів, обладнання та комплектуючих, що звільняються від ввізного мита та операцій, з увезення яких на митну територію України звільняються від обкладення податком на додану вартість.Також члени уряду мають намір змінити найменування суб'єкта підприємницької діяльності (ЗАТ "Фармацевтична фірма" Дарниця "), який використовує етиловий спирт при виробництві лікарських засобів.

Читайте також: ПР готова продовжити вечірнє засідання ВР для голосування за кандидатури прем'єра і спікера