ua en ru

ПР готова продовжити вечірнє засідання ВР для голосування за кандидатури прем'єра і спікера

Партія регіонів (ПР) готова продовжити вечірнє засідання Верховної Ради, щоб проголосувати за кандидатури прем'єр-міністра і спікера. Про це у кулуарах парламенту заявив заступник голови фракції ПР Михайло Чечетов, передає кореспондент РБК-Україна.

Чечетов підкреслив, що вони намагаються вести роботу в парламенті в конструктивному руслі і проголосувати два фундаментальні кадрові рішення - це голосування за кандидатуру спікера, його заступників, а також голосування за прем'єр-міністра. "Ми робитимемо все можливе, щоб цей сценарій був реалізований на вечірньому засіданні", - відзначив він.

При цьому він заявив, що Партія регіонів готова працювати "до упору", щоб розглянути ці рішення. "Ми хочемо увійти до часових рамок, тобто працювати за регламентом, але вже як вийде", - сказав Чечетов.

Разом з тим, депутат від КПУ Спиридон Кілінкаров відзначив, що комуністи також готові сьогодні продовжити роботу вечірнього засідання у разі потреби. Він повідомив, що КПУ поки що не визначилася, чи буде вона підтримувати кандидатуру Миколи Азарова на посаду прем'єра-міністра і Володимира Рибака на посаду спікера.

Читайте також: Опозиція під час голосування за кандидатуру спікера має намір "утриматися"