ua en ru

Уряд запустив конкурс з відбору кандидатів на посаду члена НАЗК

Уряд запустив конкурс з відбору кандидатів на посаду члена НАЗК Фото: Кабінет міністрів (РБК-Україна)

У серпні в Мін'юсті повідомляли про 30 кандидатів на посаду члена НАЗК

Кабінет міністрів України (КМУ) запустив конкурс з відбору кандидатів на посаду члена Національного агентства України з питань запобігання корупції (НАЗК). Відповідне рішення ухвалене сьогодні на засіданні уряду, передає кореспондент РБК-Україна.

Також сьогодні на засіданні уряд схвалив проект указу президента "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям закону України „Про стандартизаціюˮ та постанови КМУ "Про утворення Міжвідомчої робочої групи з питань створення єдиної системи логістики сил оборони" і "Про затвердження переліків судів, органів та установ системи правосуддя, охорона яких здійснюється підрозділами Національної поліції та Національної гвардії".

Нагадаємо, у серпні Кабінет міністрів України призначив адвоката Олександра Серьогіна новим членом Національного агентства з питань запобігання корупції.

Заступник міністра юстиції України Наталія Севостьянова 15 серпня повідомляла, що на посаду ще одного члена НАЗК претендує 30 кандидатів. З ними планували провести співбесіди у вересні.