ua en ru

Кабмін виділить близько 11 млрд гривень на розвиток регіонів

Кабмін виділить близько 11 млрд гривень на розвиток регіонів Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Кабмін запропонував чіткі пріоритети спрямування коштів

Кабінет міністрів України виділить близько 11 млрд гривень на розвиток регіонів. Про це повідомив прем'єр-міністр Володимир Гройсман у себе на сторінці в Facebook.

"Уряд виділяє на розвиток регіонів близько 11 млрд гривень, але пропонує чіткі пріоритети спрямування коштів. Якщо є завдання ліквідувати чергу в дитячі садки - будь ласка, регіональна влада, проектуйте, ми проінвестуємо. Так само ми готові допомогти з модернізацією системи профтехосвіти - для підготовки кадрів для промисловості та з оновленням закладів охорони здоров'я - люди повинні лікуватися в сучасних лікарнях. Але підкреслюю: відповідальність місцевої влади - запорука успіху", - заявив Гройсман.

Уряд виділяє на розвиток регіонів близько 11 млрд грн

Уряд виділяє на розвиток регіонів близько 11 млрд грн, але пропонує чіткі пріоритети спрямування коштів. Якщо є завдання ліквідувати чергу в дитячі садки - будь ласка, регіональна влада, проектуйте, ми проінвестуємо. Так само ми готові допомогти з модернізацією системи профтехосвіти – задля підготовки кадрів для промисловості та з оновленням закладів охорони здоров'я – люди мають лікуватися у сучасних лікарнях. Але наголошую: відповідальність місцевої влади – запорука успіху! #УрядГройсмана

Опубліковано Volodymyr Groysman 1 лютого 2018 р.

Нагадаємо, 20 грудня Кабінет міністрів України схвалив законопроекти, які забезпечують фінансування проектів регіонального розвитку. Так, Кабмін схвалив законопроекти "Про внесення змін у Закон "Про засади державної регіональної політики" та "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України стосовно удосконалення механізму фінансування регіонального розвитку".