ua en ru

Кабмін виділив 17,5 млн грн на завершення будівництва "Льодового палацу" в Севастополі

Кабінет міністрів України виділив 17, 5 млн грн на завершення будівництва "Льодового палацу" в Севастополі. "Гроші виділені, але ще не надійшли на рахунок", - зазначив голова СМДА Володимир Яцуба.

Кабінет міністрів України виділив 17, 5 млн грн на завершення будівництва "Льодового палацу" в Севастополі. Про це повідомляє прес-служба Севастопольської міської державної адміністрації (СМДА).

"Сьогодні я радий вам повідомити, що в адміністрації міста... вдалося домогтися в Кабінеті міністрів централізованого виділення 17,5 млн грн на завершення будівництва і запуск цього потрібного для розвитку зимових видів спорту об'єкта - "Льодового палацу", - сказав голова СМДА Володимир Яцуба під час інспекції "Льодового палацу".

На питання журналістів про терміни завершення будівництва палацу, Яцуба зазначив: "Гроші виділені, але ще не надійшли на рахунок. Як сьогодні запевнив нас начальник будівництва - бригада і техніка знаходяться в повній "бойовій" готовності. При надходженні коштів будівництво буде завершено протягом 4-5 місяців. Пару тижнів знадобиться на благоустрій прилеглої території. Коли конкретно надійдуть кошти я не можу вам зараз сказати, це залежить не від мене, а від Києва".