ua en ru

Кабмін планує затвердити завтра план заходів на 2010 р. щодо удосконалення дозвільної системи у сфері госпдіяльності.

Кабінет міністрів України планує затвердити завтра план заходів на 2010 р. щодо удосконалення дозвільної системи у сфері господарської діяльності. Про це йдеться у порядку денному засіданні уряду.
Кабмін розгляне в ході завтрашнього засідання зміни до закону України "Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг".
Віце-прем'єр-міністр, голова урядового комітету Сергій Тігіпко доповідатиме із питання щодо внесення змін до деяких законів України щодо надання бюро кредитних історій відомостей з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків та інших обов'язкових платежів, а також - про внесення змін до деяких законів України стосовно набуття права на вчинення певних дій щодо провадження господарської діяльності або видів господарської діяльності на підставі декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства.
Уряд також розгляне завтра питання використання у 2010 р. коштів, передбачених у державному бюджеті Міністерству з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи за деякими бюджетними програмами. Доповідатиме - глава МНС Нестор Шуфрич. Він також доповідатиме щодо використання у 2010 р. коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів, пов'язаних з подоланням наслідків Чорнобильської катастрофи та коштів, передбачених у державному бюджеті Міністерству з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи за деякими бюджетними програмами.
Міністр регіонального розвитку та будівництва Володимир Яцуба доповідатиме щодо змін до деяких постанов Кабінету міністрів України з питань формування та реалізації державної і регіональної політики.
Міністр вугільної промисловості Юрій Ященко доповідатиме про порядок використання у 2010 р. коштів державного бюджету для здійснення гірничорятувальних заходів на вугледобувних підприємствах. У ході завтрашнього засідання планується затвердити порядок використання у 2010 р. коштів Стабілізаційного фонду, передбачених для фінансування інвестиційних проектів з будівництва вугле- і торфодобувних підприємств.
Уряд планує затвердити склад Міжвідомчої експертної ради з питань визначення пріоритетів у виробництві нової техніки та обладнання для сільськогосподарських товаровиробників.
На порядок денний винесено питання про схвалення остаточного звіту за результатами реалізації спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку системного проекту "Перша програмна позика на реабілітацію фінансового сектору".
Кабмін планує затвердити завтра фінансові плани на 2010 р. Одеського МТП, Іллічівського МТП, "Укрпошти" та Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення, а також зведений фінансовий план залізниць України на 2010 р.