ua en ru

Кабмін удосконалив механізм фінансування державної молодіжної політики

Кабінет міністрів України 26 червня 2013 р. прийняв постанову "Про внесення змін до постанови Кабінету міністрів України від 28 січня 2009 р. № 41" що дозволило удосконалити механізм використання бюджетних коштів на реалізацію державної молодіжної політики. Про це повідомила прес-служба Міністерства молоді та спорту України.

Відповідний документ розроблено на виконання розпорядження Кабінету міністрів України від 23 березня 2011 р. № 223 "Деякі питання оптимізації державних цільових програм" і у зв'язку з утворенням Міністерства молоді та спорту України шляхом реорганізації Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України та Державної служби молоді та спорту України згідно з указом Президента України від 28 лютого 2013 р. № 96 "Про деякі заходи щодо оптимізації системи центральних органів виконавчої влади.

"Прийняття постанови удосконалить механізм використання бюджетних коштів, передбачених державною цільовою соціальною програмою "Молодь України" на 2009-2015 рр., затвердженої постановою КМУ № 41, для здійснення заходів з реалізації державної молодіжної політики та підвищить її ефективність", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 28 лютого 2013 р. Президент України Віктор Янукович своїм указом створив Міністерство молоді та спорту України і призначив Равіля Сафіулліна міністром молоді та спорту України.