ua en ru

Кабмін утворив оргкомітет з підготовки до Чемпіонату світу з художньої гімнастики в Україні в 2013 р

Кабінет міністрів України утворив організаційний комітет з підготовки та проведення в Україні в 2013 р. Чемпіонату світу з художньої гімнастики. Відповідне розпорядження уряд ухвалив на своєму засіданні сьогодні, 8 серпня, повідомляє прес-служба Державної служби молоді та спорту України.

Організаційний комітет утворено для сприяння ефективного забезпечення підготовки та проведення в 2013 р. Чемпіонату.

Як зазначив голова Державної служби молоді та спорту України Равіль Сафіуллін, утворення організаційного комітету дозволить ефективно організувати роботу і на стадії підготовки спортивного заходу і при його безпосередньому проведенні. "Робота оргкомітету буде спрямована на вирішення стратегічних завдань підготовки заходу, розв'язання поточних проблемних питань, дозволить підготувати найоптимальніші рішення щодо проведення заходу на високому організаційному рівні", - сказав голова Держмолодьспорту.

До участі в роботі організаційного комітету залучені керівники центральних органів виконавчої влади, провідні фахівці фізкультурно-спортивної галузі.

32-й Чемпіонат світу з художньої гімнастики в 2013 р. відбудеться в Києві, в столичному Палаці спорту.

Нагадаємо, раніше Міжнародний олімпійський комітет дав позитивну попередню оцінку ідеї проведення зимової Олімпіади в Карпатах.