ua en ru

Кабмін сьогодні розгляне законопроект щодо внесення змін до закону України "Про цінні папери та фондовий ринок"

Кабінет міністрів України сьогодні, 18 серпня, на своєму засіданні планує розглянути законопроект щодо внесення змін до закону України "Про цінні папери та фондовий ринок". Про це йдеться у порядку денному засідання уряду. Доповідачем з цього питання виступить віце-прем'єр-міністр України Володимир Сівкович.
Уряд також планує розглянути законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо врегулювання питань, пов'язаних з реєстрацією права власності та права користування земельними ділянками), доповідач - голова Держкомзему Олег Кулініч.
Міністр оборони України Михайло Єжель доповість щодо питань реалізації нерухомого військового майна Збройних сил України у 2010 р., а міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов - про передачу нерухомого майна в м. Луганську до державної власності. Уряд також планує розглянути проект розпорядження Кабміну про підписання угоди між Кабміном, урядом РФ та урядом Словацької республіки щодо перевезення ядерних матеріалів між РФ і Словацькою Республікою через територію України. Міністр палива та енергетики України Юрій Бойко доповість щодо проекту розпорядження уряду про погодження складу ревізійної комісії НАК "Енергетична компанія України".