ua en ru

Кабмін просить Порошенка звільнити главу "Укроборонпрому" Романова

Кабмін просить Порошенка звільнити главу "Укроборонпрому" Романова Фото: Роман Романов (ukroboronprom.com.ua)

За словами Гройсмана, Кабмін визначиться з новою кандидатурою на посаду голови "Укроборонпрому"

Кабінет міністрів України просить президента Петра Порошенка звільнити генерального директора "Укроборонпрому" Романа Романова. Про це в ході засідання Кабміну повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я сьогодні пропоную прийняти рішення уряду і сьогодні подати клопотання президенту про звільнення з посади генерального директора "Укроборонпрому" Романа Романова", - сказав Гройсман.

За словами Гройсмана, Кабмін визначиться з новою кандидатурою.

Нагадаємо, в кінці грудня повідомлялося, що Гройсман ініціює звільнення голови держконцерну "Укроборонпром" Романа Романова через заборгованість по зарплаті працівникам підприємства.

Гройсман доручав погасити заборгованість по зарплатам перед колективом "Укроборонпрому" до 25 грудня, але вона не була погашена.

"Заборгованість не погашена ... Я сьогодні підпишу подання на ім'я президента. Раджу керівнику "Укроборонпрому" сьогодні звільнитися самостійно, більше працювати з вами я не буду. Прийде новий керівник, він знайде вирішення питання погашення заборгованості по заробітній платі", - заявляв Гройсман.