ua en ru

Кабмін підготує звіт про витрачання бюджетних коштів на Євро-2012, - Єфремов

Парламентська більшість уже попросила Кабінет міністрів підготувати звіт про розтрати бюджетних коштів на підготовку та проведення Євро-2012. Про це на сьогоднішньому брифінгу у Верховній Раді заявив голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, передає кореспондент РБК-Україна.

"Люди, які хотіли б і далі, щоб наша країна виглядала погано в особі світового співтовариства, вони продовжують якісь нюанси з даних питань, продовжують щось вигадувати. З даного питання ми вже попросили Кабмін підготувати відповідний звіт за витратами з Євро- 2012 і ви приємно здивуєтеся, що стадіони, які будувалися у нас не дивлячись на те, що вони будувалися в значно більш стислі терміни, коштують дешевше, ніж ті стадіони, які будувалися в Польщі ... Тому все це інсинуації і все це неправда ", - сказав Єфремов.

Він вважає, що "коли окремі депутати, які претендують на роль лідерів, з високої трибуни називають цифри - 10 млрд доларів крадіжки, у мене взагалі виникає питання, у них в голові хоч щось є? Вони розуміють суми, які називають? І взагалі відповідають, то, що вони говорять, з реальністю, яка відбувається, або вони живуть у якомусь віртуальному світі? По-іншому я оцінити їхню заяву просто не можу. Це брехня, це провокація, це не відповідає реаліям, які існують , це просто маячня".

Нагадаємо, сьогодні з парламентської трибуни виступив народний депутат України з фракції НУ-НС Арсеній Яценюк, який закликав парламент створити спеціальну комісію, яка зайнялася б розслідуванням фінансових витрат з держбюджету на організацію та проведення в Україні матчів Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.