ua en ru

Кабмін визначив Гребу до складу комісії з відбору членів Нацагентства з запобігання корупції

Кабмін визначив Гребу до складу комісії з відбору членів Нацагентства з запобігання корупції Фото: Кабінет міністрів України

Раніше було обрано 4 представники громадських організацій

Кабінет міністрів України визначив Романа Гребу для включення до складу конкурсної комісії з відбору кандидатів на посади членів Національного агентства з питань запобігання корупції. Про це йдеться у розпорядженні уряду № 557-р від 27 травня 2015 р.

"Відповідно до частини четвертої статті 5 закону України "Про запобігання корупції" визначити для включення до складу конкурсної комісії з відбору кандидатів на посади членів Національного агентства з питань запобігання корупції заступника міністра Кабінету міністрів України Гребу Романа Володимировича", - йдеться у документі.

Нагадаємо, 17 травня 2015 р. на ініціативних зборах обрано 4 представники громадських організацій до складу конкурсної комісії з відбору кандидатів на посади членів Національного агентства з питань запобігання корупції. У комісії були обрані: Роман Вереш, Олег Самусь, Віктор Шлінчак та Олександр Ружицький.

Пізніше 2 червня Верховна Рада України відмовилася призначити Олексія Хмару в комісію з обрання членів Нацагентства з питань боротьби корупції.