ua en ru

Кабмін схвалив використання коштів Держспецтрансслужби при підвищенні обороноздатності

Кабмін схвалив використання коштів Держспецтрансслужби при підвищенні обороноздатності Фото: Кабінет міністрів

Про це свідчить відповідна постанова

Кабінет міністрів України затвердив порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для Державної спеціальної служби транспорту, на заходи по підвищенню обороноздатності та безпеки держави. Про це свідчить постанова №695 від 5 жовтня, опублікована на урядовому порталі.

Так, зазначений порядок визначає механізм використання коштів спеціального фонду, передбачених Міністерству інфраструктури в держбюджеті за бюджетною програмою "Витрати на Державну спеціальну службу транспорту України на реалізацію заходів щодо підвищення обороноздатності і безпеки держави".

Головним розпорядником бюджетних коштів є МІУ, а розпорядником бюджетних коштів нижчого рівня та відповідальним виконавцем програми - Держспецтрансслужба.

Зазначено, що бюджетні кошти спрямовуються на матеріально-технічне забезпечення підрозділів Держспецтрансслужби, придбання техніки і механізованого інструменту, капітальний ремонт техніки і погашення кредиторської заборгованості, що склалася на початок бюджетного періоду, зобов'язання по якій зареєстровані в органах Казначейства.

Нагадаємо, 4 жовтня, в Україні стартував осінній призов на строкову службу.