ua en ru

Кабмін призначив Ганну Онищенко головою Укрдержреєстру замість Алексєєва

Кабінет міністрів України призначив Ганну Онищенко головою Державної реєстраційної служби України.

Кабінет міністрів України призначив Ганну Онищенко головою Державної реєстраційної служби України. Про це йдеться у розпорядженні уряду № 487-р від 21 травня 2014 р.

"Призначити Онищенко Ганну Володимирівну Головою Державної реєстраційної", - йдеться у розпорядженні.

Раніше розпорядженням № 484-р від 21 травня 2014 р. уряд звільнив Онищенко з посади заступника міністра юстиції України - керівника апаратуу зв'язку з переходом на іншу роботу.

Іншим розпорядженням № 483-р від 21 травня 2014 р. Кабмін звільнив з посади голови Укрдержреєстру Ігоря Алексєєва.

"Звільнити Алексєєва Ігоря Сергійовича з посади голови Державної реєстраційної служби України у зв'язку з переходом на іншу роботу", - йдеться у повідомленні.

Разом з тим, Кабмін розпорядженням № 490-р від 21 травня 2014 р. призначив Алексєєва заступником міністра юстиції України - керівником апарату.

Укрдержреєстр є головним органом у системі центральних органів виконавчої влади з питань реалізації державної політики у сферах державної реєстрації актів цивільного стану, державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, реєстрації (легалізації) об'єднань громадян, інших громадських формувань, статутів фондів загальнообов'язкового державного соціального страхування, якщо їх реєстрація передбачена законами, статуту територіальної громади міста Києва, друкованих засобів масової інформації та інформаційних агентств як суб'єктів інформаційної діяльності.