ua en ru

Кабмін призначив 11 заступників міністрів

Кабмін призначив 11 заступників міністрів Фото: засідання Кабміну (РБК-Україна)

Таке рішення Кабмін прийняв на засіданні 25 вересня

У середу, 25 вересня, Кабінет міністрів України призначив 11 нових заступників міністрів. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Кабміну.

У Міністерстві внутрішніх справ перепризначено першого заступника Сергія Ярового та заступників Сергія Гончарова і Тетяну Ковальчук. Крім того, на посади заступників призначені Антон Геращенко, Катерина Павличенко і Олександр Гогілашвілі.

У Міністерстві фінансів - призначили заступника міністра Павла Ходаковського та державного секретаря Міністерства Костянтина Ващенка.

У Міністерстві у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб першим заступником міністра призначено Антона Колумбета.

У Міністерстві цифровий трансформації - державний секретар Міністерства Олександр Риженко.

У Міністерстві юстиції призначений заступник Міністра з питань виконавчої служби Андрій Гайченко.

Також Кабмін погодив призначення Тараса Греня та Івана Собка заступниками голови Львівської обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, раніше уряд затвердив проект закону про ринок сільськогосподарської землі. У ньому говориться, що іноземці зможуть отримувати землі у власність в порядку спадкування за законом. При цьому вони зобов'язані будуть продати її протягом року з дня набрання права власності.

Також РБК-Україна повідомляло, що Кабмін удосконалив розгляд скарг у сфері держреєстрації. Ця постанова має зробити більш прозорою діяльність Комісії з питань розгляду скарг у сфері держреєстрації.