ua en ru

Кабмін має намір виділити 2,3 млрд грн на реконструкцію і розвиток київських об'єктів до Євро-2012, - О.Попов

Кабінет міністрів України має намір виділити 2 млрд 300 млн грн на будівництво та реконструкцію в Києві об'єктів, пов'язаних з проведенням в Києві фіналу Євро - 2012. Про це заявив на сьогоднішній прес-конференції голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов, передає кореспондент РБК-Україна.

«Формування плану, який буде реалізований за програмою Євро - 2012, він перебуває під пильною увагою, в тому числі і прем'єр-міністра України. Вчора у нас відбулося останнє засідання з цього приводу. Ми обговорювали з Миколою Яновичем (М.Азаровим, прем'єр-міністром України) пріоритетні моменти щодо реалізації цієї програми і, до речі, отримали його підтримку в додатковому фінансуванні цієї програми на наступний рік на суму 2 млрд 300 млн грн. Серед цих об'єктів, в тому числі є й об'єкти охорони здоров'я», - підкреслив О.Попов.

Як він уточнив, остаточне затвердження списку об'єктів, на які будуть витрачені ці кошти, відбудеться на початку 2011 р. «і тоді ми зможемо чітко сказати які і в якому обсязі вони (об'єкти) будуть профінансовані».

Крім того О.Попов підкреслив, що серед пріоритетів, які виділяє КМДА при використанні даних коштів, числиться в першу чергу приймальне відділення Олександрівської лікарні і в цілому розвиток інфраструктури цієї лікарні, а також питання, пов'язані з будівництвом і реконструкцією об'єктів швидкої медичної допомоги.