ua en ru

Кабмін виключив представників "Нафтогаз" зі складу аукціонного комітету з продажу нафти

Кабмін виключив представників "Нафтогаз" зі складу аукціонного комітету з продажу нафти Фото: "Нафтогаз" (з відкритих джерел)

До складу комітету увійдуть по чотири представника від Міненерговугілля і МЕРТ

Кабінет міністрів України виключив представників НАК "Нафтогаз України" зі складу аукціонного комітету з продажу нафти, газового конденсату українського видобутку. Відповідне рішення було прийнято сьогодні, 14 червня 2017 року, на засіданні уряду, передає кореспондент РБК-Україна.

Наголошується, що раніше до складу аукціонного комітету входили по три представники від Міністерства енергетики та вугільної промисловості України та Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, а також чотири представника НАК "Нафтогаз України".

Після набрання чинності нової постанови Кабміну, до складу комітету увійдуть по чотири представника від двох Міністерств.

Нагадаємо, 24 травня повідомлялося, що Кабінет міністрів ввів склад правління НАК "Нафтогаз України" голову правління ПАТ "Укргазвидобування" Олега Прохоренка та генерального директора ПАТ "Укртранснафта" Миколи Гавриленко.