ua en ru

Ізраїльські ВПС у відповідь на пуск ракети атакували сектор Газа

Ізраїльські ВПС у відповідь на пуск ракети атакували сектор Газа Ілюстративне фото (flickr.com/idfonline)

В результаті ніхто не постраждав

Ізраїльські винищувачі почали операцію в секторі Газа після того, як з палестинської території по ізраїльському місті Беер-Шева були випущені ракети. Про це передає РБК-Україна з посиланням на Twitter армії оборони Ізраїлю.

Як повідомляється, у відповідь на ракети, випущені з Гази по Ізраїлю вночі, винищувачі Армії оборони Ізраїлю почали атакувати терористичні цілі в Газі.

Згідно інформації Times of Israel, в ніч на 17 жовтня з території сектора Газа було випущено дві ракети, одна з них впала в море, друга потрапила в південну частину міста Беер-Шева і вибухнула у дворі житлового будинку.

В результаті ніхто не постраждав, але будівлі було завдано шкоди.

Нагадаємо, ізраїльські Військово-повітряні сили завдали удару по бойовиках в секторі Газа, які запускали палаючі кулі по території Ізраїлю.

Раніше палестинське Міністерство охорони здоров'я повідомило, що в результаті сутичок з військовими Ізраїлю на кордоні сектора Газа 376 чоловік отримали поранення, а три людини загинули.

Так, зіткнення відбулися 5 жовтня 2018 року під час акції "Великий марш повернення". Повідомлялося, що армія Ізраїлю застосувала вогнепальну зброю і сльозоточивий газ проти протестувальників.